Laget: Hampus - Kalle, Johan, Kevin, Hultenius - Ole, Petter, Andreas - Eric A, Ferna, Jompa
Avb: Erik K (sista matchen för denna gången), Jesper S, Jonas Ö

5-0 Ferna as Andreas
6-0 Jompa ass Petter

Gult kort: Hultenius Rött kort: Kevin

Efter avhopp från en insjuknande Jocke Ekblom, kom Jonas (som har en lättare vadskada) in på bänken. Under dagen blev även Jesper Silow sjuk men var med på bänken han också.
Vrångö började med en hög och aggresiv press. Vi hade svårt att spela oss ur denna och Vrångö hade ett par farliga lägen runt straffområdet men avsluten som gick förbi försvaret tog Hampus enkelt eller sköts utanför.
Vi kommer i ströanfall utan att skapa några riktiga lägen.
Efter 20 minuter anfaller vi på vänsterkanten och bollen kommer ut på höger där Eric A får tag i bollen och slår in den till Jompa som har i stort sätt öppet mål. 1-0 efter vår första riktiga chans. Vrångö mattas lite i deras press och vi jämnar ut spelet. 5 minuter etfer första målet är det dax för Ferna att presentera sig i denna match. I en omställning slår Petter en boll ut till vänster där Jompa utmanar sin back och passar snett in till Ferna som drar till direkt med vänstern och bollen sitter i bortre hörnet.
Nu börjar vi ta över spelet och ha längre anfall. Vrångö är inte ofarliga men försvaret med Johan i spetsen reder ut anfallsförsöken.
Vrångö har en frispark som slås bra bakom vårt försvar men deras spelare missar precis bollen med huvudet och Hampus kan enkelt ta den i sin trygga famn.
När det är 10 minuter kvar slår Kevin en långboll över baclinjen. Jompa kämpar sig förbi sin back och kommer mot målvakten hårt uppvaktad bakifrån och passar osjälviskt till Ferna som har öppet mål.
3-0 står sig till paus. Vi har haft en bra utdelning på våra chanser men även spelat ett mycket bättre anfallsspel sista 20-25 minuterna än vad vi gjorde i hela matchen mot Järnbrott.
Andra halvlek börjar som första slutar. Vi har något mer av spelet och är tydligare i vårt anfallsspel än Vrångö.
Efter 7 minuter plöjer Johan fram på högerkanten från sin mittbacksposition, han blir hårt tagen men lyckas slänga sig och få fram bollen till Ferna när han blir nergjort. Ferna skjuter in 4-0 och gör hattrick.
Efter målet kommer Erik 'Glima' Karlsson in för att göra sin sista match för Pushers innan flytten till Malmö.
Vrångö tröttnar och vi tar över spelet mer, även om Vrångö har ett par giftiga kontringar.
I mitten av halvleken rycker Eric förbi sin back som inte hinner med och fäller Eric. Vrångöspelaren får sitt andra gula kort och blir därmed utvisad.
På den efterföljande friskarken hittar Andreas Ferna som omarkerad nickar in 5-0 i krysset.
Vrångö kommer upp och får till ett bra skott men Hampus gör en fin räddning och styr bollen ut till hörna.
Vi kommer i en fin omställning där Jompa drar iväg på kanten. Glima-Erik går mot första stolpen, Jompa försöker nå honom men bollen går bakom honom men Ferna dyker upp men verkar tveka och slår en tam bredsida utanför.
När det är 10 minuter kvar kommer nästa omställning. Petter slår en fin boll till Jompa som utamanar sin back och drar sig inåt och skjuter ribba in.
Vrångö får matchens sista chans när de får ett friläge hårt uppvaktad av Johan men Hampus räddar och Kalle kan ta hand om bollen några meter framför mållinjen.
När det är 5 minuter skall Kevin 'taktikern' Kristoffersson ta ett gult kort eftersom han är bortrest nästa vecka. Han skriker ett könsord och får ett taktiskt rött kort. Frasse är mindre imponerad av Kevins taktiska förmåga.
Matchen slutar 6-0 och vi gör givetvis en väldigt bra match. Siffrorna är väl lite stora, Vrångö var inte dåliga men vi var bättre i båda straffområderna och där avgörs matcherna.
Anfallsspelet var mycket bättre än mot Järnbrott och preiodvis riktigt bra med variation av djupledsspel och fina svåra kombinationer centralt.
Försvarsspelet var stabilt, där Johan har plockat upp Jocke Ekbloms fallna mantel från i våras på ett utmärkt sätt.
Dagens replik är från vår alltid lika possitiva ordförande Frasse. När Ferna precis har gjort 3-0 vänder sig Frasse om till bänken och säger 'Nu gubbar har vi minst en poäng. Vrångö kan eventuellt göra tre mål men inte fyra'